Cautare

3414 de rezultate pentru "numar de tel" (7.49 secunde)
In preajma vacantei de 1 mai va asteptam la "Targul Sarbatoreste romaneste" organizat de Piata Taraneasca in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, de vineri, 2 mai pana duminica, 4 mai, intre orele 10-18.
Noi suntem scoala unde copiii pot invata cu adevarat ce este miscarea si care sunt beneficiile ei, unde au oportunitatea de a alege dintre o multitudine de sporturi si specializari. Regula de baza la noi in scoala este urmatoarea:
Fie ca este legata de familie, de prieteni sau de serviciu, nu va manifestati cu prea multa violenta. Aceasta nu atrage decat si mai multa furie sau porniri destul de brutale.
organizeaza Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din sos. ... De pe la 10,00 dimineata pana seara tarziu , in curtea Muzeului vor fi: ... dulciuri si podoabe, obiecte vechi si ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici.
In showroom-urile Exotique puteti gasi o gama variata de fantani feng-shui, pe care le puteti achizitiona cu incredere. ... 96, Bucuresti Tel: ... 0723.653.313 Showroom Pipera - Sos Pipera-Tunari 40B (vis-a-vis de Carrefour Market Pipera) Mobil: 0771.698.925 De ce e bine sa avem asemenea fantani in casa?
Masa corporala ideala • Cum poate fi modificat stilul de viata? Primul pas in modificarea stilului de viata este analiza mijloacelor de a realiza acest lucru si cautarea unui suport in cadrul familiei, prietenilor sau grupurilor speciale.
20, sector 3, Bucuresti • Tel: ... zona reflexa limfatica Succesiunea sedintelor este de o sedinta la 2 zile (3 pe saptamana) timp de 3 luni. De asemenea, in paralel se prescriu gemoterapice:
FARCAS) • Cea de-a saptea persoana acceptata in prestigioasa Societate Leonardo da Vinci pentru studiul gandirii:
La standul Co & Co Consumer 2002, firma importatoare de produse din medicina traditionala chineza, dar si distribuitoare, din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti produse extrem de cautate. "De la standul nostru puteti achizitiona produse precum:
SC Centrul de Cercetare al Alimentelor Functionale AIVIA SRL a luat nastere pe solul fertil al unui alt centru de cercetare din domeniul nutritiei (Centrul de Cercetare Nutriceutica) care a efectuat de-a lungul a mai multor ani, valoroase studii clinice pe alimente functionale avand la baza izolatul proteic din soia.
ACUM despre ATUNCI (Continuare) Faptul ca Romania a iesit din comunism la stanga a fost speculat, propagandistic, ca expresie a unei lipse de democratie, in primii ani de dupa 1989.
http://all-about-life.ucoz.ro/ In primul rand trebuie sa fiti constienti ca nu exista o solutie foarte simpla de slabit de genul: ... Nu cautati solutii magice pentru a scapa de kilogramele in plus! Secretele pierderii de kilograme sunt mult mai simple decat ati fi tentati sa credeti;
Cicloturism la malul Dunarii, proiect de promovare nationala din bani europeni Tara noastra va exploata un nou segment al pietei turistice internationale si anume, cicloturismul, menit sa atraga pasionatii de ciclism, pescuit si eco-turism din toata lumea, la malul Dunarii.
Oana Sorescu isi propune sa imparta cu tine, sambata si duminica de la ora 10 la ora 16 la hotelul Parliament, experienta sa de viata care te va ajuta sa evoluezi, sa depasesti conflictele si sa te vindeci sau sa previ bolile fizice.
Kiseleff nr 3 Targul de Toamna. ... Va asteptam la targul de toamna de vineri pana duminicadin curtea Muzeului National al Taranului Roman, de dimineata pana seara, cu fel de fel de bunatati pentru toate gusturile:
In 1981, prin rezolutia 36/67 emisa de catre Adunarea Generala a Natiunilor Unite s-a stabilit celebrarea Zilei Internationale a Pacii in fiecare a 3-a marti din luna septembrie, astfel incat aceasta sa coincida cu deschiderea sesiunilor anuale ale Adunarii Generale ONU.
Parteneriatele si prietenii va pun un pic in dificultate si va fac sa dati inapoi de la cateva dintre cele mai indraznete proiecte care vi le-ati facut in ultima vreme. ... Va ocupati insa de activitati casnice, preocupandu-va mai mult de redecorarea locuintei, de plata facturilor si a datoriilor.
Daca ajungeti prin Zalau, trebuie neaparat sa vizitati si Muzeul Judetean de Istorie si Arta de aici (adresa: ... 9, Tel:
Asociatia Romana de Cancere Rare este alaturi de organizatiile din intreaga lume care participa la campaniile de Ziua Internationala a Copiilor cu Cancer pentru a informa comunitatea despre situatia copiilor bolnavi de cancer si despre discrepantele care exista intre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare in ceea ce priveste accesul la tratament si ingrijirea copiilor bolnavi de cancer.
- Sintetizand, putem spune ca prin cunoasterea unor tehnici de resuscitare, oricine poate salva o viata! Asta este cel mai important si cu siguranta acest record va ajuta locuitorii orasului nostru sa-si dezvolte spiritul civic prin aplicarea masurilor de resuscitare cand este nevoie, a spus dr.
google-analytics.com